EN ÇOK İZLENENLER^ film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle



hanibıl3 film izle hanibal 3 izle blogerde izle bedava izle, full izle




Hannibal serisinin 3. filmi olan Hannibal 2001 de o bir önceki filmden geri kalmayacak kadar sürükleyici ve çok gerilim dolu bir film. Bundan sonraki film olan Kızıl Ejder filmini de online izleme fırsatı buldum ama en çok hoşuma giden Hannibal 2001 oldu. Sondan başa doğru giden Hannibal serisinin en sevilen filmi. Şu nu da belirtmek isterim Anthony Hopkins yerine bu rolü başkası oynasıydı bu film bu kadar sevilmezdi
.









Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..



KIZIL Uçurum 2 Filmi izle Red Cliff 2,bedava izle,KIZIL Uçurum Filmi 2 izle Red Cliff2




Imdb Puanı:7.4/10
Yapım: 2009 Çin
Tür: Dram, Savaş ,Tarih
Yönetmen ve Senaryo: John Woo
Başrollerde :Takeshi Kaneshiro ,Tony Leung ,Chiu Wai

Kızıl Uçurum ya da Red Cliff serisinin ikinci filmide kaldığı yerden aynı güzellikte devam ediyor.Bu tür (Savaş Tarih) filmleri herkes sever helede böyle büyük prodüksiyonları.
Yönetmen John Woo‘nun önünde eğilmek lazım gerçekten Hollywood iyi filmler çekmeye devam ediyor.
Kadro da mükemmel bu arada.Tony Leung, Takeshi Kaneshiro büyük oyuncular cidden .Kesinlikle tavsiye ediyorum.
























KIZIL Uçurum Filmi izle Red Cliff,bedava izle,KIZIL Uçurum Filmi izle Red Cliff



Tür: Aksiyon - Dram

Yapım: Çin - 2008

Süre: 150 dk.


KIZIL Uçurum Filmi izle Red Cliff



Yönetmen:John Woo

Türkçe Dublaj






Filmin Konusu:



“Red Cliff” Asya sinemasının en büyük isimlerini bir araya getirdi. Bu isimler arasında Hollywood’da şansını denedikten sonra Çin dilinde yapılmış filmlere geri dönen yönetmen John Woo başı çekiyor. Dört saat uzunluğunda olması beklenen filmin hazırlık aşamasında çok ciddi oyuncu seçme sorunları ve değişiklikleri yaşandı.


Çin edebiyatının klasiklerinden “Romance of the Three Kingdoms”tan uyarlanan filmin konusu M.S. 208 yılında Han Hanedanı’nın son döneminde geçiyor ve Çin’deki “Üç Krallık” döneminin başlamasına yol açan savaşlar anlatılıyor.


















Ong Bak 2, Ong Bak 2 aksiyonfilmi izle, Ong Bak 2 filmi izle, Ong Bak 2 indirmeden izle, Ong Bak 2 izle, Ong Bak 2 online izle, Ong Bak 2 türkçe dublaj izle şimdi izle









Ong Bak 2 Türkçe Dublaj

IMDB : 6,4


Yapım: 2008 ~ Tayland

Tür: Aksiyon

Yönetmen: Tony Jaa, Panna Rittikrai

Senaryo: Panna Rittikrai

Yapımcı: Panna Rittikrai

Filmin Websitesi: www.ongbak2themovie.com

Süre: 1 saat 45 dk

Film Hakkında
Kral Naresuan ailesini öldürüğü Tien küçük yaştan beri Krala karşı kin besler ve kralı öldürmeyi planlar.Khon adı verilen ve sadece asillerin öğrendiği dansı öğrenen Tien bunu krala karşı kullanmayı hedefler.Hırsılarla beraber büyüyen Tien onlardan savaşmayı öğrenir ve kısa sürede şövalye olur.Tüm istekdilerini yapan Tien için artık ailesini ölüdürenleri bulup intikamını almaktır hedefi.


Alternatif 1




Alternatif 2


Not: Filmi izlemek için reklamı kapatmalısınız.Full ekran izlemek için film başlayınca videonun üstünde sağa tıklayıp switch to fullscreen yazan yere tıklayın.Filmi istediğiniz dakikadan başlatıp izleyebilirsiniz.






Evrenin Askerleri: Regenerasyon – Universal Soldier: Regeneration (AltYazı), Evrenin Askerleri: Regenerasyon – Universal Soldier: Regeneration (AltYazı) donmadan izle, Evrenin Askerleri: Regenerasyon – Universal Soldier: Regeneration (AltYazı) full izle, Evrenin Askerleri: Regenerasyon – Universal Soldier: Regeneration (AltYazı) şimdi izle

Yapım: 2009 ~ ABD

Tür: Aksiyon , Bilim Kurgu

Oyuncular: Jean-Claude Van Damme , Dolph Lundgren , Corey Johnson , Jon Foo , Aki Avni

Yönetmen: John Hyams

Süre: 1 saat 38 dk



Alternatif 1.video



Alternatif 2.video






direk izle, 15dk filmini izle, 15 dakika izle, komedi film izle



ein Bild





banyo direk izle, banyo film izle, banyo izle, komedi film izle


İZLEMEK İÇİN TIKLA


ein Bild








Tür : Komedi / Erotik
Gösterim Tarihi : 2 Eylül 2005
Yönetmen : Mustafa Altıoklar
Senaryo : Gül Abuz Semerci , Mustafa Altıoklar
Yapım : 2005, Türkiye

Oyuncular

Selçuk Yöntem , Demet Evgar , Janset , Burak Sergen , Sermiyan Midyat , Seray Sever , Arda Kural

Evin en mahrem köşesi olan banyo, meraklı gözler tarafından izlenmeye başlanırsa neler olur? Ya da insanın en özel zamanlarının geçtiği bu mekandaki sırların ikinci bir kişi tarafından fark edilmesi nelere sebep olabilir?

Mustafa Altıoklar’ ın son filmi Banyo’ da üç ayrı çiftin yaşadıkları gözler önüne seriliyor. Kadın-erkek arasındaki anlaşılmaz savaşlar, ihanetlerin gizli kalmışlıkları, ses etmeden büyüyen bencillikler, erotizmle süslenmiş acılar başka bir pencereden, bir banyonun penceresinden, çıkıp kameralara yansıyor.

Aynı isimli bir tiyatro oyunundan uyarlanan film, ilişkilerdeki çıkmazları, gel gitleri ve insanın en gizli hislerini bir evin en mahrem mekânı olan banyosunda gözler önüne seriyor.



İZLEMEK İÇİN TIKLA

tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler,tv ye düşmüşyerli filmler

izlemek istediğiniz filmin resmine tıklamanız yerlidir direk link

15dk filmi izle
banyo filmi izle
karagöz ve hacıvat filmi izle
son osmanlı filmi
2 süper film birden izle
ele giden yol filmini izle
pardon filmini izle
istanbul hatırası filmini izle
sınav filmini izle
barda filmini izle

izlemek için sectiginiz filmin üzerine tıklayın






























ein Bild


ein Bild
ein Bild



ein Bild


ein Bild



ein Bild

ein Bild

ein Bild


ein Bild

ein Bild


ein Bild

ein Bild

ein Bild
ein Bild








Etiketler : Hush, Kapan, Kapan donmadan izle, Kapan filmi izle, Kapan izle, Kapan takılmadan film izle, sinema izle, sinema seyretOriginal seyret sinema izleizletürkçe dublaj izle




Tür: Korku – Gerilim

Yapım: Amerika – England – 2008

Yönetmen: Mark Tonderai

Süre: 91 dk.

Gösterim: 10 Temmuz 2009 (Türkiye)


Oyuncular:


William Ash, Christine Bottomley, Allison Saxton, Andreas Wisniewski, Carol Allen


Filmin Konusu:


Film, “etrafta yardım edecek kimse olmadığında ne yaparız” konusunu işliyor. Zakes kız arkadaşıyla beraber işten eve doğru giderken yolunu şaşışır ve etrafta yardım edecek kimseler yoktur.Keyifli Seyirler.













Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..



Etiketler : Angelina Jolie filmleri, Antonio Banderas filmleri, erotik filmler, Günahkar, Günahkar erotik film izle, Günahkar filmi izle, Günahkar izle, Original seyret sinema izleizletürkçe dublaj izle





Tür : Romantik / Erotik / Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2001
Yönetmen : Michael Cristofer
Senaryo : Michael Cristofer , Cornell Woolrich (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Terence Blanchard
Yapım : 2001, Fransa / ABD , 112 dk.
Oyuncular:Antonio Banderas , Angelina Jolie (Julia Russell) , Thomas Jane (Billy/Walter Downs/Mephisto) , Jack Thompson (Alan Jordan) , Gregory Itzin (Albay Worth)

Film Hakkında:

Film kübada geçiyor. kahvesi de meşhur olan kübada yaşayan antonyo meşhur bir kahve tüccarıdır. antonyonun sadece mektuplarla tanıştığı birde sevgilisi vardır. ondan yanına gelmesini ister.

mektup arkadaşı geldiğinde onun güzelliğine ilk anda vurulmuştur. ihtiraslı ve aşk dolu bir birliktelik yaşamaktadırlar. güzel günler julia (a.jolie) nın gerçek yüzünün ortaya çıkması ile bitmiştir. mektuplaştığı kadının o olmadığını anladığında çok geç olacaktır. işin içine girdikçe bir çok sırrı da çözmeye başlayacaktır.






@ Yahoo! Video



Sinema Salonu : http://tvradyom.blogspot.com


Terzi,The Seamstress Terzi donmadan izle, The Seamstress filmi izle, The Seamstress izle, The Seamstress seyret sinema izleizletürkçe dublaj izle



Yönetmen: Jesse James Miller
Yapım : 2009 Kanada
Tür: Korku, Gizem, Gerilim
Süre: 1 saat 25 dk

Türkçe altyazılı

Film Hakkında:

Alice’in biricik babası günün birinde ortadan kaybolur. Ardında bıraktığı tek ipucu ise, garip bir telesekreter mesajından ibarettir. Alice,bu büyük gizemi çözmek için en güvendiği beş arkadaşını toparlar ve babasının peşine düşer. Takipleri bu beş arkadaşı, Kanada kıyılarındaki ıssız bir adaya sürükler.Adanın güzelliğinden büyülenen grup,biraz dinleniriz,hem orman havası da iyi gelir diyerek kamp yapmaya karar verirler.Keyifli izlemeler..










Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..


Grace, Merhamet, Merhamet filmi izle, Merhamet izle, Merhamet korku filmini izle, Merhamet online izle, Merhamet sinema izleizletürkçe dublaj izle




Tür: Korku – Gerilim, Dram
Yapım: Amerika ve Kanada 2009
Yönetmen: Paul Solet
Süre: 1 saat 25 dk

Türkçe Altyazılı

Oyuncular: Jordan Ladd, Samantha Ferris, Malcolm Stewart, Chris Cunningham , Evan Lanier
Yapımcılar: Kevin Dewalt, Adam Green, Ingo Vollkammer, Cory Neal
filmportali.org keyifli seyirler diler.










Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..


Saw VI (Altyazılı), Testere 6, Testere 6 altyazılı izle, Testere 6 donmadan izle, Testere 6 izle, Testere 6 online izle, Testere 6 seyret, Testere 6 tr dublaj izletürkçe dublaj izle





Tür : Korku / Gerilim / Suç / Gizem
Yönetmen : Kevin Greutert

Senaryo : Marcus Dunstan , Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Yapım : 2009, Kanada / ABD / İngiltere / Avustralya

Oyuncular

Shawnee Smith (Amanda) , Tobin Bell (Jigsaw / John) , Betsy Russell (Jill) , Costas Mandylor (Mark Hoffman) , Karen Cliche (Shelby) , Tanedra Howard (Simone)

Konusu

Özel Ajan Strahm artık ölmüştür. Dedektif Hoffman ise Jigsaw’ın mirasını devralan yeni isim olarak ortaya çıkar. Peşindeki FBI kendisini bulmaya adım adım yaklaşınca Hoffman yeni bir oyun başlatmak zorunda kalır.

Testere Serisi’nin yeni filminde 4. ve 5. filmin senaryolarını yazan Patrick Melton ve Marcus Dunstan ikilisi tekrardan senarist olarak karşımıza çıkıyorlar. Yapılan açıklamaya göre 6. film Jigsaw’ın büyük planının tamamiyle anlaşılacağı film olacak.




















Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..




Bad Lieutenant direk izle, Bad Lieutenant donmadan izle, Bad Lieutenant filmi izle, Bad Lieutenant izle, Bad Lieutenant online izle türkçe dublaj izle





Yapım:2009 ABD

Tür:Dram, Gerilim, Suç

Yönetmen:Werner Herzog

Süre:2 saat

Vizyon Tarihi:20 Kasım 2009


Nicolas Cage, Val Kilmer ve Eva Mendes başrollerini oynadığı filmde yönetmen Werner Herzog olduğu filmin konusu şöyle gelişiyor.Terence McDonagh polis memuru hayat kadınlarında özellikle kumar oynayan ve uyuşturucu kullanlardan nefret eden tutucu biridir.5 Senegalli göçmenin öldürüldüğü olayı çözme görevi verilmiştir.





Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..


Ninja Assassin, Ninjanın İntikamı, Ninjanın İntikamı altyazılı izle, Ninjanın İntikamı filmi izle, Ninjanın İntikamı izle, Ninjanın İntikamı online izle, Ninjanın İntikamı türkçe dublaj izle




Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen: James Mcteigue
Senaryo: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Matthew Sand, J. Michael Straczynski
Yapımcı: Andy Wachowski, Larry Wachowski, Joel Silver, Grant Hill
Görüntü Yönetmeni: Karl Walter Lindenlaub
Müzik: Ilan Eshkeri
Dağıtım: Warner Bros
Filmin Websitesi: ninja-assassin-movie.warnerbros.com
Süre: 1 saat 56 dk
Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2010 (Türkiye)
diğer ülkeler…
“Ninja Assassin” dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo’yu (Rain) konu alıyor. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klanı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir. Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir.
Berlin’de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu’daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow’un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klanı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi’nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir. Raizo, Mika’yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan’ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanı’nı alt etmek zorundadırlar.



Alternatif 2


Not: Filmi izlemek için reklamı kapatmalısınız.Full ekran izlemek için videonun üstünde sağa tıklayıp switch to fullscreen yazan yere tıklayın.Filmi istediğiniz dakikadan başlatıp izleyebilirsiniz.










alternatif video




Ateşle Oynayan Kız direk izle, Ateşle Oynayan Kız donmadan izle, Ateşle Oynayan Kız filmi izle, Ateşle Oynayan Kız indirmeden izle, Ateşle Oynayan Kız izle, Ateşle Oynayan Kız online izle, tek link film izle


İsveç yapımı filmde macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı filmde çekimlerde olan kazalarla gündem kalmıştı.Filmde çok zor sahneler var.

Yapım:2009 İsveç
Tür:Gerilim
Yönetmen:Daniel Alfredson
Senaryo:Jonas Frykberg, Stieg Larsson





Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..






filim izle, film izle, online film izle, Şehrin Azizleri, Şehrin Azizleri Film izle, Şehrin Azizleri seyret indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle


IMDB Puanı:7.5/10



Yapım:2009 ~ ABD




Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç



Yönetmen:Troy Duffy



Senaryo:Troy Duffy



Yapımcı:Don Carmody, Chris Brinker



Müzik:Jeff Danna



Süre:1 saat 58 dk


İrlanda asıllı iki kardeş şehirde süre gelen mafya zulmünü durdurmak için Tanrı tarafından görevlendirildiklerine inanarak Şehrin Azizleri konumda bir kurtarıcılık üstlenirler.. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film..







Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..




Lanetli Ev – The Haunting In Connecticut,filim, film izle, Lanetli Ev – The Haunting In Connecticut(Türkçe Dublaj), Lanetli Ev – The Haunting In Connecticut izleonline izlesene sinema izlefilm izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle


Yönetmen:Peter Cornwell
Senaryo:Adam Simon, Tim Metcalfe
Tür:Korku, Gerilim

Konusu : Dehşet verici gerçek bir hikayeye dayanan Lionsgate filmi “The Haunting In Connecticut” bir ailenin karanlık doğaüstü güçlere karşı verdiği tüyler ürperten gerçek mücadeleyi konu alıyor. Campbell ailesi Connecticut’ın sakin bir köşesine taşındıktan kısa süre sonra, Viktorya tarzı şirin evlerinin rahatsız edici bir geçmişi olduğunu öğrenirler: Evleri akıl almaz olaylara tanık olmuş bir cenaze evinden dönüştürülmüştür; daha da önemlisi evin sahibinin medyum oğlu Jonah, ruhani varlıkların diğer tarafa geçebilmesine fırsat yaratan şeytani bir ulak görevi görmüştür.
Şimdi, ölülerle iletişim kurabilen Jonah, masum ve her şeyden habersiz aileyi farklı türde bir dehşete boğmak üzere dönmüştür ve korkunç şeyler olmak üzeredir.





Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp birinci secenek olanı fuul screenn seçiyoruz..






filim, film izle, Oyun – The Game (Türkçe Dublaj), Oyun – The Game direk izle, Oyun – The Game full izleonline izlesene sinema izlefilm izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle


Tür : Gerilim / Macera
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 1998
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Michael Ferris , John D. Brancato
Görüntü Yönetmeni : Harris Savides
Müzik : Howard Shore
Yapım : 1997, ABD , 128 dk.

Oyuncular

Michael Douglas (Nicholas Van Orton) , Sean Penn (Conrad Van Orton) , Deborah Kara Unger (Christine) , James Rebhorn (Jim Feingold) , Peter Donat (Samuel Sutherland) , Carroll Baker (Ilsa) , Armin Mueller-Stahl (Anson Baer) , Anna Katerina (Elizabeth)
Nicholas Von Orton, bütün yatırımlarının kontrolünü ve ilişkilerini elinde tutmaya alışık, zeki, kurnaz ve başarılı bir iş adamıdır.

Ancak Orton’un bu düzenli yaşamı, sorumsuz fakat etkileyici küçük kardeşi Conrad’ın ona verdiği beklenmedik bir doğum günü hediyesiyle köklü değişikliklere uğrar. Nicholas oyuna başlarken ortada çok büyük bir ödül olduğunu farkeder ancak bu esrarengiz oyunun kuralları ve amacı hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Ayrıca Nicholas karşılaştığı olaylardan hangisinin gerçek, hangisinin oyunun bir parçası olduğunu da anlayamaz. Kendi evinde esrarengiz kişiler tarafından izlendiğini farkeder. Bu kişiler onu ortadan kaldırmak istemektedir.

Bu oyun hayatını sonsuza dek değiştirecek bir ölüm kalım savaşı haline gelmiştir.




Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..



Etiketler : film izle, Forget Me Not (Altyazılı), Forget Me Not (Altyazılı) direk izle, Forget Me Not (Altyazılı) online izlesene sinema izlefilm izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle


Yapım: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 2008 ~ ABD
Tür: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Gerilim, Korku
Yönetmen:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Tyler Oliver
Senaryo:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Jamieson Stern, Tyler Oliver
Yapımcı:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Jamieson Stern, Tyler Oliver
Görüntü Yönetmeni:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Eric Leach
Müzik:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Elia Cmiral

Konusu: Mezuniyet günü yaklaşmaktadır ve Sandy Channing de sınıfının popüler başkandır ve hayatının en güzel zamanını yaşaması gerekirken arkadaşları teker teker kaybolmaya başlar.Sandy araştırdıgında arkadaşlarının uzun zaman önce rahatsız ettikleri bir kızın intikam isteyen ruhu tarafından isteksizce uyandırıldıklarını keşfeder..Sandy geç olmadan bu olayın gizli sırrını çözmek zorundadır.





Fuull Ekran İzlemek İçin Film Başladıktan sonra mausunuzun ikinci tuşuna basıp ikinci secenek olanı fuul screnn seçiyoruz..



Etiketler : online izle, Zaman-Time (Türkçe Dublaj), Zaman-Time (Türkçe Dublaj) direk izle, Zaman-Time (Türkçe Dublaj) film izle, Zaman-Time (Türkçe Dublaj) sinema izlefilm izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle,film izle,izle indirmeden tam izle sinema salonunda izle,donmadan izle,vizyon filmleri izle


IMDB Puanı: 7.3/10
Yapım: 2006 ~ GüneyKore , Japonya
Tür: Dram , Gerilim
Oyuncular: Jung-woo Ha , Hyeon-a Seong , Ji-Yeon Park , Ji-heon Kim , Kiki Sugino
Yönetmen: Kim Ki-duk
Senaryo: Kim Ki-duk
Yapımcı: Kim Ki-duk , Ki-duk Kim , Michio Suzuki
Görüntü Yönetmeni: Jong-moo Sung
Görüntü Yönetmeni: Hyung-woo Noh

Konusu : Koreli usta Kim Ki-duk, son filmi Zaman’da, yeni nesildeki güzellik ve estetik saplantısını eleştiriyor. Geçtiğimiz haziran ayında Karlovy Vary Film Festivali’nin açılışında dünya prömiyeri yapılan Zaman, gerçek ameliyat sahneleriyle yönetmenin istediği “şok etkisini” de yaratıyor. Se-hi ve Ji-vu yıllardır birlikte olan bir çifttir. Se-hi, yüzünden sıkıldığını düşündüğü Ji-vu’ya artık yetmediği fikrine kapılınca, ortadan kaybolur. Ji-vu kırılmıştır, ancak bir süre sonra kız arkadaşının yokluğuna alışır. Bu arada Se-hi yüzüne estetik ameliyat yaptırmıştır. Bir gün Ji-vu, adı Si-hi olan bir garsonla tanışır ve ona âşık olur. Ne var ki, eski kız arkadaşı Se-hi onunla tekrar bağlantı kurunca işler karışır.




Etiketler : Gladio, Kurtlar, Kurtlar Vadisi Gladyo, Kurtlar Vadisi Gladyo direk izle, Kurtlar Vadisi Gladyo filmi izle, Kurtlar Vadisi Gladio full izle, Kurtlar Vadisi Gladio indirmeden izle, Kurtlar Vadisi Gladio izle, Kurtlar Vadisi Gladio online izle, Kurtlar Vadisi Gladio seyret, Kurtlar Vadisi Gladio videosu, Kurtlar Vadisi Gladio videoyu izle, Vadisisinema salonu online izle online izle onlibe izle şimdi izle







KONUSU

Kurtlar Vadisi Gladio filmini sitemizden Full olarak izle yebilirsiniz. Kurtlar Vadisi dizisinde İskender in hayatını konu alan, aynı zamanda Türkiye’ nin yakın geçmişindeki karanlıkta kalmış olayları konusunda barındıran film seyircinin beğenisini kazandı. İskender derin devletin iç yüzünü, bilidiği herşeyle beraber anlatıyor.





FUUL EKRAN İZLEMEK İÇİN FİLM BAŞLADIKTAN SONRA MAUSE İKİNCİ TUŞA TIKLIYORUZ DAHA SONRA İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇİYORUZ (FULLSCREEN)




2.VİDEO SEÇENEĞİ ALTERNATİF





3.VİDEO SEÇENEĞİ ALTERNATİF




Etiketler: aksiyon filmleri izle, bilim kurgu filmleri izle, dövüş filmleri, dövüş filmleri online izle, korku filmleri izle, macera filmleri izle, ölüm yarışı donmadan izle, ölüm yarışı film izle, ölüm yarışı full izle, ölüm yarışı izle, ölüm yarışı online izle, ölüm yarışı tam ekranda izle, ölüm yarışı türkçe dublaj izle, ölüm yarışı türkçe izle, savaş filmleri izle, yabancı film izle, yabancı filmler izle izle,sinema salonu online izle online izle onlibe izle şimdi izle


Suçlularla dolu bir hapishanede yöneticiler dövüş hazırlıyordur…Tüm mahkumları dövüşe zorlayan gardiyanlar bir dövüş daha düzenliyor ve bu dövüş onlara benzemeyecektir…


1.Kısım:




2.Kısım:



3.Kısım:



4.Kısım:


Etiketler: aksiyon filmleri izle, bilim kurgu filmleri izle, dövüş filmleri, dövüş filmleri online izle, korku filmleri izle, macera filmleri izle, ölüm yarışı donmadan izle, ölüm yarışı film izle, ölüm yarışı full izle, ölüm yarışı izle, ölüm yarışı online izle, ölüm yarışı tam ekranda izle, ölüm yarışı türkçe dublaj izle, ölüm yarışı türkçe izle, savaş filmleri izle, yabancı film izle, yabancı filmler izle




Etiketler : Lanetli Topraklar izle, Lanetli Topraklar – The Ruins, Lanetli Topraklar – The Ruins direk izle, Lanetli Topraklar – The Ruins film izle, Lanetli Topraklar – The Ruins online izlefull izle,sinema salonu online izle online izle onlibe izle şimdi izle


Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 11 Nisan 2008
Yönetmen : Carter Smith
Senaryo : Scott B. Smith , Scott B. Smith (Kitap)
Müzik : Graeme Revell
Yapım : 2008, ABD / Avustralya , 91 dk.
Oyuncular

Jonathan Tucker (Jeff) , Jena Malone (Amy) , Shawn Ashmore (Eric) , Laura Ramsey (Stacy) , Joe Anderson (Mathias)
Çok iyi arkadaş olan Amy ile Stacy, yanlarına erkek arkadaşlarını da alarak Meksika’daki turistik bir bölgeye tatile giderler. Arkeolojik kazı bölgesine vardıklarında beklenmedik olaylar meydana gelince korkuya kapılan genç gezginler, eski bir taş yapının tepesine sığınırlar. Orada gizlenmiş ölümcül tehditle yüz yüze kaldıklarında gençler için vahşi bir hayatta kalma mücadelesi başlayacaktır.








Brothers direk izle, Brothers donmadan izle, Brothers film izle, Brothers full izle,sinema salonu online izle online izle onlibe izle şimdi izle


IMDB : 7,6
Yapım: 2009 ~ ABD, Afganistan
Tür: Dram, Gerilim, Savaş
Yönetmen: Jim Sheridan
Senaryo: David Benioff, Anders Thomas Jensen, Susanne Bier
Yapımcı: Michael De Luca, Sigurjon Sighvatsson, Zach Schiff-abrams, Scott Fischer, Mark Fischer, Tucker Tooley, Matt Battaglia, Jeremiah Samuels, Ryan Kavanaugh
Görüntü Yönetmeni: Frederick Elmes
Müzik: Thomas Newman
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 04 Aralık 2009 (ABD)
Konusu:Sam Cahill , Afganistan dağlarında terörle savaşmak üzere gönderilmiş bir Amerikan askeridir. Eşi Grace ve çocuklarının yanına erkek kardeşi Tommy taşınır. Tommy kardeşinin ailesini korumak için onların yanındadır, oysa değişken karakteri ve tuhaf alışkanlıkları aile içinde sorun yaratır. Zaman geçtikçe Tommy ve Grace birbirlerini daha iyi anlamaya ve birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar. Sam’in Afganistan’da yaşadığı travmalarla birlikte eve dönmesi ise bütün dengeleri değişecektir.



Brothers direk izle, Brothers donmadan izle, Brothers film izle, Brothers full izle,sinema salonu online izle online izle onlibe izle şimdi izle





full ekran ıcın mause ıkıncı tus sonra ıkıncı secenegı fuul screen secenegını



sinema salonu Cadavres (Altyazılı) filmi izle, Cadavres (Altyazılı) izle, Cadavres (Altyazılı) online izle online izle onlibe izle şimdi izle

Yapım: Kanada
Oyuncular: Christopher Heyerdahl , Christian Bégin , François Lambert , Gilles Renaud , Julie Lebreton
Yönetmen: Erik Canuel
Senaryo: Benoît Guichard
Yapımcı: Christian Larouche , Pierre Gendron , Richard Ostiguy
Görüntü Yönetmeni: Michel Corriveau




alternatif video



Venedik’te Dehşet – Shark in Venice (Türkçe Dublaj), Venedik’te Dehşet – Shark in Venice (Türkçe Dublaj) direk izleyelim, Venedik’te Dehşet – Shark in Venice (Türkçe Dublaj) izle, Venedik’te Dehşet – Shark in Venice (Türkçe Dublaj) online izle onlibe izle şimdi izle



IMDB Puanı: 3.1/10
Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Gerilim , Korku
Oyuncular: Stephen Baldwin , Vanessa Johansson , Bashar Rahal , Atanas Srebrev , Giacomo Gonnella
Yönetmen: Danny Lerner
Senaryo: Les Weldon , Danny Lerner
Yapımcı: Les Weldon
Görüntü Yönetmeni: Ross W. Clarkson
Görüntü Yönetmeni: Stephen Edwards

Konusu:Venedikte; yasak dalış bölgesinde haritalar yardımıyla batık gemi arayan profesör ve 2 arkadaşı köpek balığı saldırısına uğrar. Polis kayıtlarına, bilinmeyen bir teknenin pervanesine çarpmanın etkisiyle öldükleri sonucu geçer. Profesörün oğlu bunun bir köpek balığı saldırısı sonucu olduğunu söyler…







alternatif ikinci video tıkla


Sherlock Holmes (Altyazılı), Sherlock Holmes (Altyazılı) film izle, Sherlock Holmes (Altyazılı) izle, Sherlock Holmes (Altyazılı) onlibe izle şimdi izle


Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Michael Robert Johnson , Anthony Peckham , Simon Kinberg , Lionel Wigram , Arthur Conan Doyle
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2009, İngiltere / Avustralya / ABD

Oyuncular

Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes) , Jude Law (Dr. John Watson) , Rachel McAdams (Irene Adler) , Mark Strong (Lord Blackwood)

KONUSU

Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında, Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılıyorlar.

Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bri düşman ile savaşıyor.

Robert Downey Jr. , efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırıyor. Jude Law doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor. Holmes’ü alt eden ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen çalkantılı bir ilişki sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor. Mark Strong gizemli yeni düşman Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson’ın ilgilendiği Mary rolünde yer alıyor.





Alternatif Video 1




Alternatif Video 2


tıkla




Son Durak – Final Destination,Etiketler : Son Durak – Final Destination, Son Durak – Final Destination hemen izle, Son Durak – Final Destination izle, Son Durak – Final Destination online izle, Son Durak – Final Destination şimdi izle


Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 25 Ağustos 2000
Yönetmen : James Wong
Senaryo : James Wong , Glen Morgan , Jeffrey Reddick , Jeffrey Reddick
Görüntü Yönetmeni : Robert McLachlan
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2000, ABD , 97 dk.

Oyuncular

Devon Sawa , Kerr Smith , Daniel Roebuck

Ölümden kaçılmaz. Ölüm er ya da geç gelir ama Alex Browning’i öteki insanlardan ayıran en önemli özelliği Ölüm Meleği’nin ne zaman, nasıl ve nerede geleceğini bilmesidir.

Alex’e verilen bu ilahi armağan ilk kez okul arkadaşlarıyla birlikte Paris’e yapacağı bir uçak yolculuğu sırasında kendini gösterir. Yolcu kabinindeki yerini alıp kemerini bağladıktan sonra uçak tam kalkmak üzereyken ilk kez gaipten haber alma deneyimini yaşayan Alex, uçağın kalkıştan birkaç saniye sonra havada patlayacağını görür. Kaçınılmaz sonu önceden görerek paniğe kapılır ve herkesin uçaktan inmesini ister. Çıkan kargaşa sırasında Alex’in de içinde yer aldığı yedi kişi uçaktan zorla indirilir.

Havaalanının bekleme salonuna geri dönen Alex’in yanında Billy ve Tod adlı iki arkadaşı; onun uyarısına kulak vererek inen Clear adlı genç bir kadın; Alex’i destekledikleri için uçaktan atılan Carter adlı bir yolcuyla onun Terry adlı kız arkadaşı ve uçaktan inen öğrencilerin yanında gönüllü olarak kalmayı tercih eden öğretmen Bayan Lewton vardır. Bekleme salonundaki bu yedi kişi, kısa süre sonra Alex’in önsezisinin trajik bir şekilde doğru çıktığını görürler. Çünkü pistten kalkan uçak şiddetle patlayarak havada alev topuna dönüşmüştür.

Alex’in önsezileri doğru çıkmıştır ve yedi kişinin hayatı kurtulmuştur ama buna karşın kaza sonrasında suçluluk ve kuşku duygularından kurtulamaz. Bu arada başta FBI olmak üzere çeşitli kuruluşlar attığı her adımı yakından izlemeye başlarlar. Zaman içinde Alex’in düşünceleri değişmeye; ölümü kısa bir süre için yendiklerini, ancak kaçınılmaz kaderin bu yedi kişinin yapışmasının çok uzun sürmeyeceğine inanmaya başlar. Ancak ölümden kuyrtulan diğer altı kişi, onun ölüm teorisine inanmak istemez. Alex’in önsezileri bir kez daha doğru çıkar ve ölümü kısa süreliğine aldatmayı başaran yedi kişi birer birer kaderinin kurbanı olmaya başlar.









Son Durak 2 – Final Destination 2, Son Durak 2 – Final Destination 2 hemen izle, Son Durak 2 – Final Destination 2 izle, Son Durak 2 – Final Destination 2 onlayn izle, Son Durak 2 – Final Destination 2 online izle, Son Durak 2 – Final Destination 2 şimdi izle



Tür : Macera / Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2003
Yönetmen : David R. Ellis
Senaryo : Jeffrey Reddick , J. Mackye Gruber , Eric Bress
Görüntü Yönetmeni : Gary Capo
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2003, ABD , 90 dk.

Oyuncular

Ali Larter (Clear Rivers) , A.J. Cook (Kimberly Corman) , Michael Landes (Thomas Burke) , Terrence ‘T.C.’ Carson (Eugene Dix) , Keegan Connor Tracy (Kat) , Enid-Raye Adams (Dr. Kalarjian) , Sarah Hattingh (Hemşire)

19 yaşındaki Kimberly Corman, arkadaşlarıyla birlikte Daytona Beach’e doğru bir yolculuğa çıkmıştır. İlk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. Yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. Serinin bir önceki filmi Son Durak’taki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır.

Kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. Teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. Fakat kaza geliyorum demez…

Son Durak’ın beklenmeyen başarısının ardından, konsepte yeni bir film daha katıldı. Bu filmin de ilkinin, izleyiciyi diken üstünde bırakan gerilimini, aratmadığı söyleniyor…






Son Durak / Final Destination (2000)



Son Durak 3 – Final Destination 3, Son Durak 3 – Final Destination 3 dvx izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 film izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 şimdi izle

Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006
Yönetmen : James Wong
Senaryo : Jeffrey Reddick , Glen Morgan , James Wong
Görüntü Yönetmeni : Robert McLachlan
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2006, ABD , 93 dk.

Oyuncular

Mary Elizabeth Winstead (Wendy Christensen) , Ryan Merriman (Kevin Fischer) , Amanda Crew (Julie Christensen) , Sam Easton (Frankie) , Chelan Simmons (Ashley) , Dustin Milligan (Marcus) , Gina Holden (Carrie Dreyer) , Patrick Gallagher (Colquitt)

İlkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle Son Durak serisi de üçüncü durağına vardı.

Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir.

Trenden inmek isteyen Wendy’e arkadaşı Kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır.

Hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle Azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.







Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj), Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) donmadan izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) hemen izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) online izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) şimdi izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) sonmadan izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj), Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) donmadan izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) hemen izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) online izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) şimdi izle, Son Durak 4 – Final Destination 4 (Türkçe Dublaj) sonmadan izle şimdi izle



Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 2009
Yaş Sınırı : +18
Yönetmen : David R. Ellis
Senaryo : David R. Ellis , Eric Bress , Jeffrey Reddick
Görüntü Yönetmeni : Glen Macpherson
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular Krista Allen (Ally) , Nick Zano (Hunt) , Mykelti Williamson , Shantel VanSanten (Lori) , Bobby Campo (Nick) , Stephanie Honore (Gearhead’s Girlfriend)
Konusu:Nick ve arkadaşları bir hafta sonu araba yarışı seyretmeye gittiklerinde, gözünün önüne birkaç dakika içinde olacak facia canlandığında arkadaşlarını apar topar toplayıp dışarı çıkartır.
Arkadaşları ne olduğunu anlayamadan Nick’in öngördüğü olaylar gerçekleşir.
Onlar ve orda olması gereken birkaç kişi daha kurtulmuştur. Ama kaderden ne kadar süre kaçabileceklerdir?

Alternatif 1

videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın




Triangle (Altyazılı)
Triangle (Altyazılı)

Etiketler : Triangle (Altyazılı), Triangle (Altyazılı) donmadan izle, Triangle (Altyazılı) izle, Triangle (Altyazılı) onlayn izle, Triangle (Altyazılı) şimdi izle, Triangle (Altyazılı), Triangle (Altyazılı) donmadan izle, Triangle (Altyazılı) izle, Triangle (Altyazılı) onlayn izle, Triangle (Altyazılı) şimdi izle, Triangle (Altyazılı), Triangle (Altyazılı) donmadan izle, Triangle (Altyazılı) izle, Triangle (Altyazılı) onlayn izle, Triangle (Altyazılı) şimdi izle

IMDB Puanı: Film henüz vizyona girmemiş.
Yapım: 2009 ~ Avustralya , İngiltere
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Oyuncular: Melissa George , Liam Hemsworth , Emma Lung , Henry Nixon , Joshua Mclvor
Yönetmen: Christopher Smith
Senaryo: Allan Cubitt , Christopher Smith
Yapımcı: Chris Brown , Julie Baines , Jason Newmark , Jonathan Taylor , Steve Norris
Görüntü Yönetmeni: Robert Humphreys
Görüntü Yönetmeni: Christian Henson
Süre: 1 saat 39 dk
Gösterim Tarihi: 23 Nisan 2010 (Türkiye)
Konusu: Atlantik Okyanusunda yatla gezi yaparken olumsuz hava koşulları nedeniyle gizemli bir gemiye binmek zorunda kalan bir grup insanın öyküsünü anlatacak.
Jess (Melissa George) filmde yaşayacağı zihinsel bir karışıklık yüzünden, üç ayrı karaktere bürünecek ve korkunç deneyimler yaşamak zorunda kalacak.
Alternatif 1
Videoweed izlemek için tıklayın
Alternatif 2
Movshare izlemek için tıklayın



Triangle (Altyazılı), Triangle (Altyazılı) donmadan izle, Triangle (Altyazılı) izle, Triangle (Altyazılı) onlayn izle, Triangle (Altyazılı) şimdi izle, Triangle (Altyazılı), Triangle (Altyazılı) donmadan izle, Triangle (Altyazılı) izle, Triangle (Altyazılı) onlayn izle, Triangle (Altyazılı) şimdi izle

Paylaş online