18 Ocak 2010 Pazartesi


Tvradyom.Blogspot.com Puanı: 48

prestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond reputeprestigess has a reputation beyond repute
Öldüren Cazibe | Death Defying Acts | 2007| TR Dublaj



Film detayı



Gerçeklerle hayal ürününün bir karışımı olan Death Defying Acts/Öldüren Cazibe, saygı değer performans sanatçısı Harry Houdini’yle gizemli bir kadının Britanya’daki karşılaşmaları etrafında şekilleniyor.

1926 yılında Britanya’da geçen filmde dünyaca ünlü performans sanatçısı Harry Houdini (Guy Pearce) ölüme meydan okuyan şaşalı gösteriler yapmaktadır. Tüm bu gösterişli hayatın ardında Houdini hayatını derinden etkileyen bir pişmanlıkla yaşamaktadır. Yıllar önce annesini kaybeden sanatçı, son zamanlarında annesinin yanında bulunamamış ve son sözlerini duyamamıştır. Britanya turnesi esnasında Edinburgh’a geçen Houdini annesinin ruhuyla iletişim kurabilen kişiye 10.000$ vermeyi vaad eder.

Mary McGregor (Catherine Zeta Jones) kızı Benji’yle Edinburgh’da yaşayan fakir ve eğitimsiz bir kadındır. Benji insanlar hakkında gizli bilgiler toplarken Mary bu bilgileri insanları pisişik güçleri olduğuna inandırmak için kullanır. Sıra dünyaca ünlü Houdini’yi ikna etmeye gelmiştir. Houdini Mary’le vakit geçirdikçe bu güzel kadının gizemi onu cezbetmeye başlar. Aldatma amacıyla başlayan olay çok daha karışık ve tehlikeli bir hal alacaktır.


CD1



CD2

Paylaş online