FlashGet İnternet İndirme Yardımcısı bedava program indir tüm programlar flaşget indir
Versiyon
: v1.9.6
Boyut
: 5.37 Mb
Lisans
: Ücretsiz (Freeware)
Sistem Gereksinimi
: Windows XP/Vista
Dil
: Türkçe
Üretici
: FlashGet
Ekleyen
: DESPE06
Kategori
İndirilme
: 16227
Eklenme Tarihi
: 2010-02-02 01:02:03



FlashGet

dünya üzerinde en yüksek internet kullanıcı sayısına sahip, lider ve oldukça hızlı bir download yöneticisidir. Downloadlarınızı hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayan bu program, yeni eklenen özelliklerle kullanıcılarının tercihlerinden vazgeçmemelerini sağlayacak gibi gözüküyor.
Bilgisayarınıza internet üzerinden başlattığınız dosya indirme işlemlerine kaldığınız yerden devam etme özelliği barındıran bu ücretsiz yazılım MHT (Multi-server Hyper-threading Transportation) tekniğini kullanmakta. Bir çok değişik protokol (HTTP, HTTPS, FTP, BT, MMS, MMST, RTSP) desteği barındıran program çok güzel dökuman yönetim özelliklerine sahip.

Hiçbir adware veya spyware içermeyen FlashGet her geçen gün yenileniyor ve klasik sürümünün yanında bu yepyeni özelliklerle dolu yeni sürümleride dağıtılıyor.

Yeni Eklenen Özellikler:


- Arama Araç Çubuğu geliştirildi.
- eMule/ed2k link desteği sağlandı.
- Beklentilerinizi rapor edebileceğiniz (Exceptions Report) özelliği eklendi.
- Download hızınınız %99'u optimize edildi.
- Vista ve Windows 2003'teki BHO sorunu çözüldü.
- Bazı minor UI bugları düzeltildi.
FlashGet son sürümü v1.9.6 ile yepyeni bir arayüz geliştirilerek modern bir görünüme sahip olurken FlashGet Recommendation Page (Öneri Sayfası) özelliği eklenmiş durumda.
xxxx
    flashget+indir , flashget indir 3.0 , 10 mb flashget indir , adobe flash get indir , flashget program indir , flashget indir , flashget indir gibi program indir , adobe flashget indir , adobe flashget indir , flashget indir vista , flash get indir , firefox flashget indir , flashget 3.0 , microsoft flashget indir , download adobe flashget , flaşhget indir , flashget indir 20 , adobe flashget download , Download İndir FlashGet 3.0. , flashget 1.5 indir ,

Paylaş online