Cadillac & Dinosaurs (Mustapha) - İndirin, Bilgisayarınızda Oynayın!



mustafa atari oyununu oyna eskiyi yaşamak hatırlamak lazım
Cadillacs & Dinosaurs :

bu oyunu oynamanız için gereken emülatör :
RapidShare: Easy Filehosting

öncelikle uzantısı .rar olan dosyayı çıkartın. daha sonra çıkan .exe dosyasını çalıştırın. "Mame32" klasörü oluşacaktır. Dino.zip dosyasını olduğu gibi Mame32 klasörü üçündeki "Roms" klasörünün içine atın. (dosyayı açmadan yani zip olarak atın)

Daha sonra Mame32.exe yi çalıştırın.. karşınıza oyunların listesi gelecek.. sol taraftaki seçeneklerden "available" sekmesini seçin.. eğer oyunun adı gözükmezse F5'e basıp emülatörün roms klasörünü taramasını sağlayın.. daha sonra oyunun ismi belirecektir.. tıklayıp oynayın oyun sırasında gerekli ayarlara klavyeden "tab" tuşuna basıp ulaşabilirsiniz ve oyunu çalıştırınca "press ok to continue" yazısı çıkması halinde "O" ve "K" harflerine sırası ile basın..


evet, atari salonlarında "mustafa" adıyla bildiğimiz 1993 yapımı bir Capcom klasiği... shooter ve yarış öğelerini buluşturan bu oyunda 2020 A.D. yıllarında dinozorlara karşı savaş açan bir 4 insanı yönlendiriyorsunuz..

Capcom'un kendine has grafikleri ve kolay oynayış sistemiyle altın klasiklerden sayılan bu oyunu bütün atarici gençliğe öneriyorum

iyi oyunlar

Paylaş online