Son Durak 3 – Final Destination 3, Son Durak 3 – Final Destination 3 dvx izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 film izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 izle, Son Durak 3 – Final Destination 3 şimdi izle

Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006
Yönetmen : James Wong
Senaryo : Jeffrey Reddick , Glen Morgan , James Wong
Görüntü Yönetmeni : Robert McLachlan
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2006, ABD , 93 dk.

Oyuncular

Mary Elizabeth Winstead (Wendy Christensen) , Ryan Merriman (Kevin Fischer) , Amanda Crew (Julie Christensen) , Sam Easton (Frankie) , Chelan Simmons (Ashley) , Dustin Milligan (Marcus) , Gina Holden (Carrie Dreyer) , Patrick Gallagher (Colquitt)

İlkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle Son Durak serisi de üçüncü durağına vardı.

Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir.

Trenden inmek isteyen Wendy’e arkadaşı Kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır.

Hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle Azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.





Paylaş online